برگزاری درس اخلاق اساتید با موضوع «فلسفه عفاف و حجاب»

درس اخلاق ویژه اساتید

بانو مجتهده گل گیری در هفتمین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین موضوع «فلسفه عفاف و حجاب» می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: هفتمین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیها‌السلام در نیمسال اول سال تحصیلی جاری با موضوع «فلسفه عفاف و حجاب» برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس‌های حضوری در شرایط اخیر، همانند ترم گذشته درس اخلاق ویژه اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1401 -1400  به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

حسینی یادآوری کرد: بانو مجتهده گل گیری در درس اخلاق اساتید این هفته، به تبیین موضوع فلسفه عفاف وحجاب می‌پردازد.

وی بیان داشت: جلسه درس اخلاق ویژه اساتید هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ تا 12به صورت آنلاین خواهد بود و اساتید محترم می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh در این جلسات شرکت کنند.