سخنرانی بانو مجتهده گل گیری در درس اخلاق اساتید جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق ویژه اساتید

درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور بانو مجتهده گل گیری برگزار می‌شود و به موضوع «نقش خودسازی اساتید در تربیت طلاب» اختصاص دارد.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام به همت اداره تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس‌های حضوری در شرایط اخیر، همانند ترم گذشته درس اخلاق ویژه اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1401 -1400  به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

در درس اخلاق اساتید این هفته، بانو مجتهده گل گیری، استاد درس اخلاق و خارج حوزه علمیه خواهران و رئیس مجمع نمایندگان طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور دارد و به تبیین «نقش خودسازی اساتید در تربیت طلاب» می‌پردازد.

جلسه درس اخلاق ویژه اساتید روزهای یکشنبه، ساعت ۱۱ تا 12به صورت آنلاین برگزار می‌شود و اساتید محترم می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh در این جلسات شرکت کنند.