مدیر جامعه الزهرا در بیانیه ای؛

عاملان جنایت قندوز افغانستان به دست عدالت سپرده شوند

انفجار مسجد قندوز افغانستان

جامعه الزهرا علیهاالسلام اقدام ننگین انفجار در صفوف نمازگزاران منطقه خان آباد استان قندوز افغانستان را محکوم می‌کند و معتقد است خون مؤمنان، درخت اتحاد را پربار و استوارتر خواهد ساخت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با صدور بیانیه ای اقدام رذیلانه منافقان تکفیری در انفجار مسجد شیعیان استان قندوز افغانستان را محکوم و خواستار رسیدگی عاجل مسئولان افغان به این جنایت شد. متن این بیانیه بدین شرح است:

«بسم الله قاصم الجبارین

جنایتکاران کوردل بار دیگر با نیت خبیثانه ایجاد تفرقه در جامعه مؤمن افغانستان، دست به اقدامی انگلیسی مآب و آمریکایی گونه زدند. تاریخ همواره راوی اعمال شنیع صهیونیستی در بلاد مسلمان بوده و اینک دست اهریمنان از آستین تفرقه افکنان کوردل بیرون زد.

جامعه الزهرا علیهاالسلام اقدام ننگین انفجار در صفوف نمازگزاران منطقه خان آباد استان قندوز افغانستان را محکوم می کند و معتقد است خون مؤمنان، درخت اتحاد را پر بار و استوارتر خواهد ساخت.

امید آنکه مسئولان امر با اقدامی راسخ، عاملان سخیف این واقعه دردناک را شناسایی کنند و به دست عدالت بسپارند.

سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام».