برگزاری نشست «بهداشت فردی در محیط جمعی» ویژه طلاب سرای حضرت خدیجه(س)

سرای حضرت خدیجه

نشست بهداشت و سلامت با موضوع «بهداشت فردی در محیط جمعی» ویژه طلاب سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست بهداشت و سلامت با موضوع «بهداشت فردی در محیط جمعی» از سوی اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب خوابگاهی در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این نشست، سرکار خانم احسانی رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن گفتگوی صمیمی با بانوان طلبه، به معرفی تسهیلات رفاهی این اداره پرداخت.

خانم عرفانی کارشناس بیمه و سلامت در ادامه، نحوه تشکیل پرونده در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه جهت بهره‌مندی از مزایای آن از جمله بیمه پایه و تکمیلی، بن معیشتی هدفمند، هدیه ازدواج و غیره را توضیح داد، همچنین خانم دکتر مسلمان پزشک مجموعه به بیان دستورالعمل های بهداشت محیط و سلامت جسمانی پرداخت.

در این جلسه بن اقلام بهداشتی اولیه و ضروری در قالب کارت هدیه به طلاب جدیدالورود اهدا شد.