پویش مجازی شکوفه های اربعین ویژه کودکان ۴ تا۷ سال

پویش مجازی شکوفه های بهار

پویش مجازی شکوفه های اربعین در قالب‌های ایجاد موکب‌های خانگی، نقاشی، عکس و فیلم و کاردستی ویژه کودکان ۴ تا۷ سال راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، پویش مجازی شکوفه های اربعین ویژه کودکان ۴ تا۷ سال از سوی مهدکودک شکوفه های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این پویش به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و به منظور ترویج فرهنگ حماسه اربعین راه اندازی شده است.

کودکان مهد می‌توانند به همراه خانواده های خود، موکب های خانگی تشکیل دهند و با شبیه سازی یک موکب اربعین مزین به عکس حاج قاسم سلیمانی همراه با انجام فعالیت ( مداحی، نقاشی، پخش نذری و ... ) در فضای خانه و یا محله به ارسال عکس و یا فیلم بپردازند.

همچنین نقاشی شامل تصویرسازی ذهنی از پیاده روی اربعین ، عکس و یا فیلم کوتاه از پیاده روی اربعین و کاردستی مرتبط با اربعین از دیگر قالب های این پویش است.

شرکت کنندگان می‌توانند آثار فرزندان خود را در پیام رسان ایتا به شماره تلفن همراه ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار تا 17 مهر است و نتایج این پویش 2 آبان همزمان با میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم اعلام می‌شود.

به بهترین آثار دریافتی جوایزی اهدا و نمایشگاهی از عکس های منتخب برپا خواهد شد.