برگزاری سومین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) به صورت آنلاین

درس اخلاق جامعه

سومین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در ترم جاری با سخنرانی استاد لقمانی و با موضوع «آداب فردی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: سومین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری وغیر حضوری جامعه الزهرا علیها السلام با موضوع «آداب فردی» برگزار می شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 - 1401به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود.

حسینی افزود: سومین جلسه درس اخلاق طلاب در ترم جاری به موضوع «آداب فردی» اختصاص دارد که حجت‌الاسلام والمسلمین احمد لقمانی استاد اخلاق حوزه به تبیین آن می‌پردازد.

وی با بیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا، دروس اخلاق طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت آفلاین برگزار می شد، تصریح کرد: از جلسه آینده جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی، مراکز تخصصی، حضوری و غیرحضوری به صورت آنلاین در حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند روز یکشنبه 4 مهر ساعت 11 تا 12 از طریق سایت هیئت‌آنلاین با اینترنت رایگان به آدرس  https://heyatonline.ir/heyat/۱۷۳۹ در جلسه درس اخلاق شرکت کنند.