فراخوان ثبت نام در دوره تربیت مدرس «مهارت مدح و رثاء»

دوره تربیت مدرس مهارت مدح و رثاء

دوره تربیت مدرس «مهارت مدح و رثاء» ویژه فارغ التحصیلان سطح دو و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره امور مبلغان اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا علیهاالسلام جهت تکمیل نیروی کارگروه‌های علمی، دوره تربیت مدرس «مهارت مدح و رثاء» را برگزار می‌کند.

شرایط پذیرش در این دوره شامل دارا بودن مدرک تحصیلی سطح دو است که اولویت پذیرش با خواهرانی است که مهارت عمومی مدح و رثاء را گذرانده باشند.

داشتن سه سال سابقه تبلیغی فعال و یا داشتن پرونده فعال تبلیغی از دیگر شرایط این دوره است.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 12شهریور است و  زمان شروع کلاس‌های دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.