پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به رییس جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌‌ها

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی

حجت الاسلام والمسلمین مدنی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین رستمی را به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌‌ها تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

برادر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین آقای مصطفی رستمی(زیدعزّه)

سلام علیکم؛
با تبریک عید سعید غدیر، انتصاب حضرتعالی را  به ریاست « نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌‌ها» از سوی رهبرمعظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی که بیانگر حسن اعتماد معظم له به جنابعالی می باشد تبریک عرض می نمایم.

یادآور می شوم جامعه‌الزهرا‌ سلام الله علیها به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع و دانشکده بین‌المللی معارف اسلامی هدی به عنوان زیر مجموعه آن در راستای فرهنگ‌سازی دینی در تمامی عرصه‌ها بویژه عرصه‌های مرتبط با بانوان آماده هم‌افزایی و همکاری و مشارکت در طرح‌ها خواهد بود.

موفقیت روزافزون جنابعالی در این مسئولیت خطیر و توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سید محمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها