17 شهریور؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مبلغان ویژه دهه اول محرم

اعزام مبلغ

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی از تمدید مهلت ثبت نام مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه تبلیغ در دهه اول ماه محرم تا 17 شهریورماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز سه‌شنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: ثبت نام بانوان مبلغ جامعه‌الزهرا‌ علیهاالسلام جهت اعزام در دهه اول ماه محرم تا 17 شهریورماه تمدید شد.

معاون فرهنگی تبلیغی با بیان اینکه تا کنون 300 بانوی مبلغ جهت اعزام در این ایام، ثبت نام کردند، تصریح کرد: متقاضیان تبلیغ در دهه اول محرم می‌توانند به سامانه الکترونیکی به نشانی http://tabligh.jz.ac.ir مراجعه و جهت ثبت نام و دریافت حکم تبلیغی اقدام کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی یادآور شد: پیش از اعزام مبلغان، گردهمایی «طلایه‌داران تبلیغ زینبی» با حضور مبلغان دهه اول محرم روز پنجشنبه ساعت 8 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

وی افزود: در این همایش، دو کارگاه تخصصی با موضوع «روش پاسخگویی به شبهات محرم و عاشورا» و «کارگاه نحوه مواجهه با آسیب‌های اجتماعی در  فضای سایبری» جهت بهره‌مندی بیشتر مبلغان تشکیل می‌شود.