برگزاری مسابقه کتابخوانی «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی-اسلامی»

مسابقه کتابخوانی عفاف و حجاب

مسابقه کتابخوانی «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی-اسلامی» ویژه طلاب خواهر و برادر، همسران ایشان و همچنین فرزندان بالای 15 سال برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مسابقه کتابخوانی «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی-اسلامی» از سوی معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه و با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این مسابقه برگرفته از کتاب «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی اسلامی» است که شامل سخنان رهبر معظم انقلاب حفظه الله پیرامون حجاب و عفاف از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 1392 می‌شود.

همه طلاب از جمله طلاب خواهر و برادر، همسران ایشان و همچنین فرزندان بالای 15 سال می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.

شرکت کنندگان می‌توانند تا تاریخ 30 تیر 1400 با مراجعه به سامانه سخا به نشانی https://service.csis.ir بخش خانواده و امور فرهنگی/ مسابقات کتابخوانی در آزمون آنلاین شرکت کرده و به سؤالات پاسخ دهند.

در پایان، به 14 نفر از برندگان به قید قرعه جایزه دو میلیون ریالی و به 110 نفر جایزه یک میلیون ریالی اهدا می‌شود.