اطلاعیه اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س)؛

شیوه برگزاری مصاحبه‌ها با توجه به موج جدید شیوع کرونا در کشور

شیوه برگزاری مصاحبه ها

شیوه برگزاری مصاحبه‌های پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام با توجه به موج جدید شیوع کرونا در کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام با توجه به موج جدید شیوع ویروس کرونا در کشور، اطلاعیه‌ای در خصوص شیوه برگزاری مصاحبه‌ها منتشر کرده است.

در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع داوطلبانی که در سامانه مصاحبه ثبت نام نموده‌اند، می‌رساند که مصاحبه‌ها براساس زمان‌بندی اعلام شده با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

آن دسته از داوطلبان سطح 3 که در بازه زمانی اعلام شده ثبت نام نموده‌اند، ولی به دلیل موج جدید شیوع کرونا و محدودیت‌های ترافیکی نمی‌توانند در زمان تعیین شده در مصاحبه شرکت نمایند، لازم است در روزهای کاری از ساعت 8 تا 10 صبح با شماره‌های ذیل با تماس گرفته و عدم حضور خود را اطلاع‌رسانی نمایند تا برای آنها غیبت لحاظ نشود:

رشته مطالعات اسلامی زنان:  32112461-025

رشته‌های تاریخ اسلام و مدرسی ادبیات عرب:  32112427 و 32112528 -025

رشته تفسير و علوم قرآني:32112163 -025

رشته فقه و اصول: 32112184-025

رشته‌های فلسفه اسلامی و کلام اسلامی: 32112481-025

رشته تبلیغ با گرایش حج: 32112621-025

رشته‌های مشاوره خانواده، مدیریت آموزشی و تربیت دینی کودک و نوجوان: 32112183-32112067-32112527-025

همچنین آن دسته از داوطلبان سطح 3 که تاکنون موفق به ثبت نام مصاحبه نشده‌اند در صورت دریافت پیامک تعیین زمان مصاحبه، باید برای ثبت نام مصاحبه به سامانه اعلام‌شده مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و تعیین زمان مصاحبه اقدام نمایند.

سایر داوطلبانی که در سامانه مصاحبه ثبت نام نکرده‌اند یا به دلیل شیوع کرونا و محدودیت‌های ترافیکی و یا بیماری موفق نشده‌اند در مصاحبه شرکت نمایند، باید به اطلاعیه‌ای که اواخر مردادماه در سامانه پذیرش درج می‌شود، مراجعه نمایند و بر اساس آن  نسبت به ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه اقدام کنند.

شیوه مصاحبه (حضوری یا مجازی) با توجه به شرایط بهداشتی حاکم بر کشور در اطلاعیه مذکور اعلام خواهد شد. ضمناً ممکن است برای برگزاری مصاحبه، نیمسال تحصیلی این داوطلبان به نیمسال دوم (بهمن 1400) منتقل شود.»