فرصت مجدد برای ثبت نام مصاحبه داوطلبان جامانده

سنجش و پذیرش

فرصت مجدد برای ثبت نام مصاحبه داوطلبان جامانده از سوی اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای از فرصت مجدد برای ثبت نام مصاحبه داوطلبان جامانده خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع داوطلبان مقاطع سطح 2، 3 و بازپذیری که تا کنون موفق نشده‌اند زمان مصاحبه را انتخاب نمایند می‌رساند: با توجه به رفع مشکل انتخاب زمان مصاحبه، نسبت به ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه  حداکثر تا 12 تیراقدام نمایند.

داوطلبانی که زمان مصاحبه را انتخاب کردند، اما تاکنون در زمان مقرر برای مصاحبه حاضر نشدند، برای  اینکه بتوانند زمان جدیدی را انتخاب نمایند، نیاز است کد ملی خود را به همراه عبارت «درخواست تغییر زمان مصاحبه» حداکثر تا تاریخ 10 تیر به شماره پیامکی 50001251 ارسال نمایند تا فرصت مجدد برای آنها فراهم شود.

داوطلبان بازپذیری و سطح 2 در صورتی‌که در زمان تعیین شده در مصاحبه شرکت نکنند، براساس اعلام قبلی به منزله انصراف می‌باشد و در صورت درخواست داوطلب برای مصاحبه مجدد، پس از بررسی علت غیبت در صورت موافقت با درخواست، مصاحبه آنها برای ترم دوم تنظیم خواهد شد و امکان ادامه تحصیل در ترم اول را نخواهند داشت.

همچنین غیبت در سطح 3 به منزله انصراف است و امکان بررسی و انتقال فرد برای نیمسال دوم وجود ندارد».

دریافت دفترچه های راهنما و ورود به سامانه ثبت نام مصاحبه