کمیته انتخابات اداره کل فضای مجازی برگزار می‌کند؛

مسابقه تولید عکس نوشته با موضوع حضور حداکثری در انتخابات۱۴۰۰

مسابقه عکس نوشته انتخابات

مسابقه تولید عکس نوشته با مشارکت فعالان رسانه‌های نوین در موضوع حضور حداکثری در انتخابات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، با توجه به در پیش بودن انتخابات و تأکید چندباره رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در لزوم مشارکت حداکثری انتخابات، مسابقه «تولید عکس نوشته با محوریت موضوع انتخاب حداکثری» با مشارکت و هم اندیشی کنشگران سایبری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، برگزار می‌شود.

رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در سالگرد ارتحال امام در سال ۱۴۰۰ در لزوم دعوت همگان به انتخابات فرمودند: همه آحاد مردم، تک‌تک آحاد مردم خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت می‌کنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛ این، تواصی به حق است: «وَ تَواصَوا بِالحَق»(۱۶) که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛ افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به [شرکت در انتخابات] دعوت کنید».

شعارهای محوری در موضوع مشارکت حداکثری شامل «#به_انتخاب_تو» و «#انتخاب درست «(جهت دانلود نشان و نام واره اینجا کلیک کنید)».

ملاک های داوری و ارزیابی آثار:

مناسب با شئونات اسلامی و قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران باشد؛

مناسب با اقتضائات فضای مجازی باشد؛

تناسب موضوعی با حضور حداکثری در انتخابات داشته باشد؛

دارای نوآوری و خلاقیت باشد؛

استاندارهای لازم گرافیکی رعایت شده باشد؛

استناد به منابع معتبر و رعایت حقوق معنوی؛

قوانین این مسابقه شامل موارد زیر است:

ارسال کننده اثر صاحب اثر باشد؛

جهت دهی سیاسی در طرفداری هر یک از کاندیداها نداشته باشد؛

در یکی از سایز های مرسوم پست اینستاگرام ۱۰۸۰ در ۱۰۸۰ و یا استوری ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ باشد؛

محدودیتی در ارسال آثار وجود ندارد؛

ارزیابی آثار بلافاصله بعد از انتخابات انجام و نفرات برتر در هفته اول بعد از انتخابات اعلام خواهند شد

در پایان، به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان دارای بهترین آثار، هدیه ۲۵۰ هزار تومانی پرداخت خواهد شد. همچنین آثار تأیید شده در شبکه کشوری کنشگران به صورت حداکثری منتشر خواهد شد.

مهلت ارسال آثار تا روز پنجشنبه 27 خرداد است و علاقه‌مندان می‌توانند پس از ثبت نام در سایتhttps://ticketing.eshragh.ir آثار خود را ارسال کنند.