مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا(س) برگزار شد

تودیع و معارفه حاج آقای مدنی و خانم برقعی (28)

مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با تنفیذ حکم مدیریت به سرکار خانم برقعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام امروز (چهارشنبه، 5 خرداد) با حضور نمایندگان بیوت مراجع عظام، علما، فضلا، اساتید و شخصیت های حوزوی و مسئولان استانی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی، رئیس هیئت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام، آیت‌الله مرتضی مقتدایی، رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر سابق جامعه الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین دیانی، سرپرست و عضو هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام و خانم سیده زهره برقعی مدیر جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام به سخنرانی پرداختند.

در پایان مراسم، حکم مدیریت جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور شخصیت های حاضر در مراسم، تنفیذ شد.