تجلیل اعضای کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم از مادر گرامی شهیدان صحفی

خانواده شهید صحفی

اعضای کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم از مادر گرامی شهیدان صحفی از شهدای هشت سال دفاع مقدس تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، اعضای کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم به همراه نویسندگان این عرصه در منزل شهیدان صحفی حضور یافتند و ضمن دلجویی از مادر شهیدان صحفی، یاد و نام آن شهیدان والامقام را گرامی داشتند.

در این دیدار که سرکار خانم مرتضایی، نویسنده و مولف کتاب پیرامون رویکرد تربیتی مادر شهیدان صحفی حضور داشت، اعضای کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم ضمن تجلیل از مادراین شهدا نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

سرکار خانم ریحانه حقانی، رییس کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم در این دیدار، نقش مادران شهدا را در تربیت فرزندانی چنین شایسته و انقلابی بسیار با ارزش برشمرد و افزود: بهترین راه قدردانی از خون شهدا خدمت صادقانه و بی‌منت و ادامه راه ارزشمند آنان است.

همچنین در این دیدار مادر شهیدان صحفی به ذکر خاطراتی از فرزندان شهید خود پرداخت و صبوری، مردم داری، کمک به نیازمندان، برپایی نماز اول وقت، احترام به والدین، ارزش‌گذاری به تحصیل علم و ایمان و ولایت‌پذیری و عشق به وطن و اسلام را از جمله ویژگی‌های ممتاز و برجسته شهدا معرفی کردند.

در پایان این دیدار هدیه ای به رسم یادبود به این مادر شهید اهدا شد.