آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س)

مزار شهدای گمنام

آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س) با حضور کارکنان این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با مراسم قرائت زیارت عاشورا و درس اخلاق کارمندی برگزار شد.

در این برنامه، زیارت عاشورا با حضور جناب آقای آبیار مداح اهل بیت علیهم‌السلام قرائت شد.

موضوع درس اخلاق کارمندی این هفته، «راه‌های ایجاد و تقویت انگیزه در سازمان» بود که حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر اخوی مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع پرداخت.

در ابتدای جلسه درس اخلاق، یاد و خاطره مرحومه حاجیه خانم بهشتی عضو هیئت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدیر گروه تبلیغ (گرایش حج و زیارت) که در چنین ایامی آسمانی شدند، گرامی داشته شد، همچنین کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یاد همکاران و مدیران از جمله مرحوم دکتر علیپور، مرحوم جناب آقای خازنی راد، مرحومه حاجیه خانم نگاری، مرحومه حاجیه خانم حسنی، مرحومه حاجیه خانم جلیل پور و دیگر همکارانی که در دو سال اخیر آسمانی شدند، گرامی داشتند.

پس از این برنامه، کاکنان خانم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با ذکر صلوات و فاتحه در مزار شهدای گمنام حضور یافتند و مزار شهدا را غبارروبی و عطرافشانی کردند.

کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، با آرمان های حضرت امام (ره)، انقلاب اسلامی و شهدا عهد و پیمان بستند.