بیانیه بسیج اساتید جامعةالزهرا(س) در محکومیت جنایت کودک کشی در افغانستان

تسلیت به افغانستان

بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا(س) سیاست‌های اسلام‌ستیزانه و ضدبشری آمریکا در کشتار دختران افغانستانی را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی، بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور بیانیه ای جنایت کشتار دختران افغانستان را که برآمده از سیاست‌های اسلام ستیزانه و ضد بشری آمریکا است، محکوم می‌نماید و خود را همدرد خانواده‌های داغدار افغانستانی می‌داند و امت بزرگ و عزتمند پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله وسلم را  به پایداری و وحدت برای مبارزه با استکبار جهانی  دعوت می‌کند.

در این اطلاعیه آمده است:

«بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ؛ به كدامين گناه كشته شده است».

جرم تو چیست نازنین؟ صدق و صفا و راستی

ای که تو از خدای خود غیر خدا نخواستی

تازه به تكليف رسيده بود، با لب‌هاي ترك خورده وتشنه، انتظار اذان را مي‌كشيد، هنوز كوچك بود، كودك بود، هنوز وقت نكرده بود همه دعاها را ياد بگيرد، نازنين دختري كه دعاي افطارش را مثل مشق شب به دست گرفته بود كه تا اذان حفظ كند.

تا كي افغانستان مظلوم بايد براي فرزندانش اين شعر را بسرايد كه جان پدر كجاستي؟

كينه‌هاي ديرينه از اسلام و شيعه اين بار  قلب دختران  دبستاني کابل را نشانه گرفت و نه تنها مادر و پدر افغانستاني  كه عالم را ماتم‌زده كرد.

بسيج اساتيد و نخبگان  جامعه الزهرا سلام‌الله‌عليها نيز اين جنايت را كه برآمده از سياست‌هاي اسلام ستيزانه و ضد بشري آمريكا است، محكوم مي‌نمايد و خود را همدرد خانوداه‌هاي داغدار افغانستاني مي‌داند و امت بزرگ و عزتمند پیامبر اكرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله وسلّم را  به پايداري و وحدت براي مبارزه با استكبار جهاني  دعوت می‌کند.

بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها».