همزمان با 12 اردیبهشت؛

همایش گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

گرامیداشت مقام و روز معلم

همایش گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین همتیان و سرپرست جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همایش گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همزمان با سالروز شهادت شهید آیت‌الله مطهری(ره) و بزرگداشت روز معلم از سوی اداره امور اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد دیانی سرپرست جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان سخنران حضور دارد، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمد همتیان استاد اخلاق حوزه به تبیین موضوع «نقش اساتید در تربیت طلبه تراز انقلاب» می‌پردازد.

این مراسم روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت، ساعت 11:30 تا 13 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت حضور در این مراسم می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/heyat/1739 اقدام کنند.