اعزام کاروان طلاب جامعه الزهرا به مناطق عملیاتی جنوب کشور + تصاویر

اعزام کاروان راهیان نور جامعه الزهرا (4)

کاروان 250 نفره طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام صبح امروز به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی، کاروان طلاب ایرانی و بین الملل، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام صبح امروز با هدف زیارت مزار شهدا و تجدید عهد با آرمان های شهیدان دفاع مقدس به همت اداره کل امور فرهنگی راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

زیارت شهدای مناطق اروند، هویزه، شلمچه، طلاییه، فکه و مناطق دیگر از برنامه های این کاروان است.

همراهی راویان دفاع مقدس با کاروان از مبداء، برگزاری حلقه های معرفت و برگزاری مسابقات فرهنگی از برنامه های جنبی در نظر گرفته شده برای زائران شهدای کربلای ایران است.

گفتنی است، استقبال طلاب غیر ایرانی و کسانی که برای اولین بار به عازم اردوی راهیان نور می شوند چشمگیر و حال و هوای کاروان را عاشورایی کرده است.