از سوی دانشکده هدی؛

فراخوان شرکت در دوره‌های آموزش‌های مهارت‌افزایی آزاد اعلام شد

دوره های مجازی دانشکده هدی

فراخوان شرکت در دوره‌های آموزش‌های مهارت افزایی آزاد که به صورت مجازی برگزار می‌شوند، از سوی دانشکدده الهیات و معارف اسلامی هدی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام به منظور مهارت‌افزایی دانشجویان، طلاب و سایر علاقه‌مندان، دوره‌های آموزشی مهارت افزایی را به صورت مجازی برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان برای ثبت نام در این دوره‌ها می‌توانند هر روز به جز روزهای سه شنبه، پنجشنبه ایام تعطیل از ساعت 8 تا 12:30 با شماره تلفن 6-32925104 داخلی( 138) تماس بگیرند.

مهلت ثبت نام در این دروه ها تا 28 اسفند است و بانوان طلبه و دانشجویان دانشکده هدی از تخفیف 20 درصدی برخوردار خواهند بود.

شرکت‌کنندگان در صورتی که دوره را با موفقیت به پایان برسانند، گواهی معتبر مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قابل ترجمه دریافت خواهند کرد.

دانلود لیست دوره های مجازی مهارت افزایی دانشکده هدی

دانلود برنامه کلاس های مجازی مهارت افزایی آموزش های آزاد دانشکده هدی