انتشار چهارمین شماره نشریه داخلی «گذرگاه»

گذرگاه

چهارمین شماره نشریه داخلی گذرگاه از سوی انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین شماره نشریه داخلی «گذرگاه» از سوی انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

در این نشریه پنج مقاله با عناوین «واکاوی برخی از فضائل امام علی ع از دیدگاه اهل سنت» نوشته زهرا بهجتی پور؛ «عملکرد حضرت زهرا علیهاالسلام در دفاع از ولایت» به قلم فاطمه میری فرد؛ «نقش عنصر مکان در سیره‌‌ سیاسی امام صادق علیه‌السلام» تألیف علی الهامی و سیده زهرا محمدی؛ «برخورد نواب اربعه با قرامطه» به کوشش آسیه آخوند قرقی و «تاریخ پژوهیِ علامه عسکری» نوشته زینب بختوه به چاپ رسیده است.

همچنین در این گفتگوی اختصاصی با خانم دکتر مریم سعیدیان، دکترای تاریخ اسلام توسط خانم نجمه صالحی، پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام انجام شده است.

نشریه داخلی گذرگاه یکی از نشریات داخلی جامعه الزهرا علیهاالسلام به مدیر مسئولی خانم ریحانه حقانی و سردبیری خانم مهرجویی است که به همت اعضای انجمن علمی پژوهشی تاریخ منتشر می‌شود.

علاوه بر این نشریه، هم اکنون نشریه دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زن و خانواده» با درجه علمی-پژوهشی، دو نشریه با عناوین فصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» و نشریه «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده» با درجه علمی-تخصصی و 12 نشریه داخلی دیگر با عناوین «چکامه انتظار»، «کتاب مسطور»، «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده»، «شمیم تربیت»، «آلاءالرحمن»، «کاوش‌های کلامی»، «کوثر حکمت»، «تاریخ نامه جامعه»، «نهج البیان»، «فقه در آینه قلم»، «تاریخ پژوهی بانوان»، «گذرگاه» و «مطالعات فقهی» در جامعه الزهرا علیهاالسلام فعالیت دارند.