مدیر جامعه الزهرا(س):

آیت الله شاه‌آبادی عرفان عملی را در عصر عرفان‌واره‌های کاذب به منصه ظهور گذاشت

آیت الله شاه آبادی

مدیر جامعه الزهرا(سلام الله علیها) ارتحال آیت الله شاه‌آبادی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی، مدیر جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در پیام تسلیتی به مناسبت ارتحال آیت الله شاه‌آبادی، آن عالم وارسته را نمونه بارز اخلاق و عرفان عملی و ناب اسلامی دانست. متن این پیام بدین شرح است:

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء

ارتحال استادزاده و شاگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی، آیت الله نصرالله شاه آبادی موجب تاثر شد.

این عالم والامقام که عمر خود را در راه تبلیغ و گسترش مکتب اهل بیت(علیهم السلام) صرف کرد، نمونه بارز اخلاق و عرفان عملی و ناب اسلامی را در عصر عرفان‌واره‌های کاذب به منصه ظهور گذاشت.

اینجانب ارتحال این عالم ربانی را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین لمقدمه الفدا، رهبر معظم انقلاب، علما و اعضای مجلس خبرگان رهبری، شاگردان و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض کرده و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سیدمحمود مدنی

مدیرجامعه الزهرا(سلام الله علیها)