نشست هم اندیشی راهکارهای ترویج عفاف و حجاب برگزار می شود

اطلاعیه عفاف و حجاب

نشست هم اندیشی راهکارهای ترویج عفاف و حجاب در جامعه با حضور اندیشمندان و فعالان حوزه عفاف و حجاب برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر گفت: همزمان با هفته عفاف و حجاب، نشست هم اندیشی راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با حضور اندیشمندان و فعالان حوزه عفاف و حجاب در جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می شود.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیها السلام گفت: فرهنگ عفاف و حجاب با حوزه های مختلف دانشی، بینشی و  نگرشی افراد گره خورده است از این رو برای دستیابی به سطح مطلوب آن - که نهادینه شدن این فرهنگ در سبک زندگی هر فرد است-  نیازمند عملکرد  مستحکم، متقن و متضمن مبانی جامعه شناختی و روانشناختی  هستیم.

وی اظهار داشت: موضوع بحث و بررسی راهکارهای ترویج عفاف و حجاب در جامعه، همواره از موضوعات مورد توجه خاص اداره کل امور فرهنگی بوده است، چرا که  گفتگوی موشکافانه در خصوص ترویج فرهنگ، به نوبه خود منجر به ایجاد گفتمان مشترک در میان فعالان این حوزه خواهد شد و از این رهگذر،  گره گشای بسیاری از معضلات و مولّد فعالیت های هم راستا و قاعده مند در این زمینه می شود.

داود الموسوی ادامه داد: به این منظور نشست هم اندیشی در خصوص راهکارهای ترویج عفاف و حجاب با حضور اساتید و فعالان این حوزه در تاریخ 23 تیرماه در سالن جلسات مدیریت با همراهی برخی از مبلّغان و مدیران معزز برگزار می شود.

مدیر کل امور فرهنگی در پایان با اشاره به حمایت از ایده های فرهنگی فعالان و دغدغه مندان حوزه عفاف و حجاب افزود: با توجه به موضوع نشست و همفکری گسترده خانواده جامعه الزهرا سلام الله علیها، پیرامون راهکارهای ترویج و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب، از همه طلاب و فعالان در این عرصه درخواست می گردد، چنانچه طرح و ایده فرهنگی برجسته و کاربردی درخصوص موضوع این نشست در نظر دارند، فرم طرحنامه اختصاص داده شده به این برنامه را تکمیل و به آدرس الکترونیکی ghft@jz.ac.ir  ارسال کنند تا پس از  بررسی و کیفیت سنجی طرح و ایده به این نشست تخصصی دعوت شوند.

دریافت فرم طرحنامه حجاب و عفاف