دفاع از پایان‌نامه «جاودانگی نفس از منظر ملاصدرا و بررسی آن بر اساس آیات و روایات»

اطلاعیه دفاع با موضوع جاودانگی نفس از منظر ملاصدرا و بررسی آن براساس آیات و روایات دوشنبه16تیردساعت11

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «جاودانگی نفس از منظر ملاصدرا و بررسی آن بر اساس آیات و روایات» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته فلسفه اسلامی با موضوع «جاودانگی نفس از منظر ملاصدرا و بررسی آن بر اساس آیات و روایات» با ارائه خانم مرضیه عربی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی جوادی گیلانی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین مجید ابوالقاسم زاده، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز دوشنبه 16 تیر، ساعت 11 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.

دریافت تصویر خبر