مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی اعلام کرد:

تمدید مهلت پیش ثبت نام در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا 5 تیر

دبیرستان علوم و معارف اسلامی

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی از تمدید پیش ثبت نام در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا 5 تیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای علیرضا کبیری روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر با بیان اینکه بر اساس مصوبات جلسات ستاد ثبت نام، پیش‎‎ثبت‎نام اینترنتی در دبیرستان علوم و معارف اسلامی تا روز پنجشنبه 5 تیر تمدید شده است، از عدم برگزاری آزمون ورودی دبیرستان علوم و معارف اسلامی به صورت حضوری خبر داد.

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی افزود: آزمون ورودی دبیرستان علوم و معارف اسلامی که زمان برگزاری آن در اطلاعیه ها 29 خرداد عنوان شده بود، لغو شده و نحوه ارزیابی به صورت مجازی با تکمیل فرم ارزیابی علمی صورت می‌پذیرد.

کبیری در ادامه خاطرنشان کرد: مهلت بازه زمانی تکمیل فرم ارزیابی علمی از سوی داوطلبان، از روز چهارشنبه 4 تیر تا پایان روز جمعه 6 تیر است.

وی تصریح کرد: تکمیل فرم ارزیابی علمی به منزله پذیرش قطعی نیست و پس از ارزیابی علمی، مصاحبه‌های حضوری داوطلبان دبیرستان علوم و معارف اسلامی در ماه تیر انجام خواهد شد.

دریافت تصویر خبر