پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت آیت الله موسوی خلخالی

آیت الله موسوی خلخالی

مدیر جامعه الزهرا در پیامی در گذشت آیت الله موسوی خلخالی از علمای مشهد را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قال امیرالمومنین علیه‌السلام: اذا مات العالم انثلم فی الاسلام ثلمه لاتُسدّ الی یوم القیامه (الخصال ج۲ ص ۵۰۵)

ارتحال فقیه گرانقدر آیت‌الله سید محمدمهدی موسوی خلخالی طاب ثراه که از علمای وارسته، مجاهد و مهاجر بود موجب تاثر شد.

این عالم وارسته عمر ارزشمند و پربرکت خود را در حوزه های علمیه نجف اشرف، مشهد مقدس و تهران صرف تربیت شاگردان و گسترش و نشر فقه و دیگر علوم و معارف اسلامی و خدمت به مکتب اهل بیت علیهم‌السلام کرد.

ارتحال این فقیه فقید را به حضرت صاحب الامر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه، شاگردان، ارادتمندان، بازماندگان و بیت‌ شریف ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و حشر با اولیای الهی و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سید محمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام