بازدید گردشگران ایتالیایی از جامعه‌الزهرا(س)

بازدید از جامعه

سه گردشگر ایتالیایی از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سه گردشگر از کشور ایتالیا با هماهنگی و برنامه‌ریزی مؤسسه الحکمه جامعه‌المصطفی‌العالمیه از جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

این بازدید به منظور معرفی محیط آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان مؤسسه‌ای برای تحصیل علوم دینی و عنایت ویژه به رشد و ارتقای علمی و معنوی بانوان جهت تحصیل علوم اسلامی و معارف دینی انجام شد.

در این بازدید، سرکار خانم هانیه ترکیان یکی از فارغ التحصیلان بین‌الملل جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها که پس از اتمام مقطع تحصیلی سطح چهار در کشور ایتالیا مشغول به فعالیت و تدریس است، به عنوان مترجم و سرپرست گروه حضور داشت.

در جریان این بازدید، مهمانان با بخش‌های مختلف از جمله پژوهشگاه، کتابخانه، آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، مجموعه فرهنگی ورزشی شهیده سیاری و خوابگاه آشنا شدند.