انتصاب «مدیر امور مالی جامعه الزهرا (س)»

انتصاب 414

جناب آقای سیدصادق بنی هاشمیان به سمت «مدیر امور مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای سیدصادق بنی هاشمیان طی حکمی از سوی جناب آقای مرتضی محجوبی، معاون اداری مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان «مدیر امور مالی» منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد، حسن سوابق و توانمندی‌تان به موجب این حکم جنابعالی را که دارای تجربه کافی در عرصه فعالیت‌های مالی و حسابداری می‌باشید به سمت «مدیر امور مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب می‌نمایم».

تسهیل و تسریع در ساماندهی و بروزرسانی کلیه فرایندهای مالی، کنترل هزینه‌ها مطابق برنامه‌ها و بودجه مصوب و ابلاغی، نظارت مستمر بر اجرای دقیق ضوابط و مقررات مالی و غیره از جمله وظایفی است که در این حکم در جهت تحقق اهداف عالیه این مرکز علمی فاخر به آن اشاره شده است.

همچنین در این حکم از زحمات جناب آقای محمد رمضانی نژاد در مدت مسئولیت ایشان قدردانی شد.