از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

کرسی علمی ترویجی «بررسی نقش عوامل فردی درونی خشونت در خانواده»

کرسی ترویجی عوامل خشونت در خانواده

کرسی علمی ترویجی «بررسی نقش عوامل فردی درونی خشونت در خانواده» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی جور کویه و نقد توسط دکتر حاجی ده آبادی و حجت الاسلام والمسلمین پیوندی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کرسی علمی ترویجی «بررسی نقش عوامل فردی درونی خشونت در خانواده» از سوی گروه فقه و حقوق اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با مشارکت گروه علمی – پژوهشی فقه معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی ترویجی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی محمدی جور کویه به ارائه بحث می‌پردازد.

دکتر محمد علی حاجی ده آبادی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر غلام رضا پیوندی به عنوان ناقد در این کرسی حضور دارند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسنی، دبیر علمی این نشست است.

این نشست، روز شنبه 7 دی ساعت 9 تا 11 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.