با حضور 139 دانش‌آموز هدایی؛

مسابقات قرآنی «انوار ملکوتی» در مجتمع آموزشی تربیتی هدی برگزار شد

مسابقات قرآنی هدی8

مسابقات قرآنی درون مجتمعی «انوار ملکوتی» با حضور 139 نفر از دانش‎آموزان قرآنی مدارس هدی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسابقات قرآنی درون مجتمعی ویژه دانش‎آموزان قرآنی مدارس هدی با عنوان «انوار ملکوتی» پنجشنبه، 28  آذر در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی برگزار شد.

مراسم افتتاحیه این مسابقهبا تلاوت آیاتی از قرآن کریم با صدای گروهی از دانش‌آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی آغاز شد.

پس از پخش سرود جمهوری اسلامی، سرکار خانم میرغیاثی، کارشناس قرآن مجتمع آموزشی تربیتی هدی، ضمن عرض سلام و قدردانی از استقبال دانش‎آموزان هدایی به منظور شرکت در مسابقات، جزئیاتی درباره چگونگی برگزاری مسابقات قرآنی بیان کرد.

اجرای تواشیح با صدای گروه دانش‎آموزان آموزشگاه قرآن هدی و قرائت دعای قرآنی از برنامه‎های اجرا شده در مراسم افتتاحیه بود.

در مسابقات قرآنی «انوار ملکوتی»، 139 نفر از دانش‎آموزان هدایی شامل 62 نفر در سطح دبستان، 37 نفر در سطح دبیرستان دوره اول و 40  نفر در سطح دبیرستان‎های دوره دوم در رشته‎های حفظ و قرائت به رقابت پرداختند.

خانم‌ها هاشمیان، مریدیان، احمدی، مروج، عسکری، گل محمدی، هاشم آبادی و فروغی در امر داوری مسابقات، با مجتمع آموزشی تربیتی هدی همکاری داشتند.

زمان و مکان برگزاری مراسم اختتامیه همراه با قدردانی از برگزیدگان مسابقه متعاقبا اعلام خواهد شد.