به همت معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

نشست بصیرت افزایی - حاج آقای دیّانی2

نشست بصیرت افزایی «پیشرفت‌های انقلاب اسلامی در زمینه‌های نظامی، امنیتی و اقتدار» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیانی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «پیشرفت‌های انقلاب اسلامی در زمینه‌های نظامی، امنیتی و اقتدار» از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی دیانی، مبلغ و مبارز مدافع حرم به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 10 مهر ساعت 11 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی از ترم گذشته هر هفته روزهای چهارشنبه ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.