امکان ثبت نام اولیه داوطلبان معاف از آزمون ورودی

نهایی وب پذیرش 1400

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای از امکان ثبت نام داوطلبان معاف از آزمون ورودی در سطح 2 و 3 و بازپذیری تا 25 تیر ماه خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: داوطلبان جامانده از ثبت نام آزمون ورودی سال تحصیلی 1402-1401 که شرایط معافیت از آزمون را دارا هستند تا روز 25 تیر ماه می توانند با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش اقدام به ثبت نام اولیه نمایند.

گفتنی است، شرایط معافیت از آزمون سطوح 2 و 3 و بازپذیری در لینک های زیر قابل مشاهده است. همچنین «خرید کارت ثبت نام»، «ثبت نام اولیه» و «ثبت نام مصاحبه» (در زمان اعلام نتایج اولیه) برای داوطلبان واجد شرایط معافیت همانند دیگر داوطلبان ضروری است و این داوطلبان فقط از شرکت در آزمون معاف هستند.

نکته: جهت کسب اطلاع از چگونگی ثبت نام اولیه، مصاحبه، منابع مصاحبه علمی و دیگر جزئیات، دفترچه های راهنمای آزمون از طریق لینک های زیر دریافت و مطالعه شود.

شرایط معافیت از آزمون سطح 2
دفترچه راهنمای آزمون سطح 2 ویژه معافین