اطلاعیه سنجش و پذیرش درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ورودی سال تحصیلی ۹۹- ۹۸

پذیرش جامعه الزهرا

اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ورودی سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ همه سطوح تحصیلی را مشخص کرد.

به گرارش روابط عمومی و بین الملل، اطلاعیه اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام درباره زمان اعلام نتایج آزمون ورودی سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ بدین شرح است:

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، به اطلاع داوطلبان محترم می‌رساند نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 99-98 به شرح ذیل اعلام خواهد شد:

زمان اعلام نتایج سطح دو و بازپذیری(سطح1 به 2):

نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 99-98 سطح دو و بازپذیری(سطح1 به 2) ساعت 10 روز سه شنبه، 12 شهریور 98 اعلام خواهد شد.

یادآوری: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، داوطلبان برنامه های تمام وقت خوابگاهی، تمام وقت روزانه و نیمه وقت صبح لازم است در زمان ثبت نام نهایی، نسبت به انتخاب نیمسال تحصیلی خود اقدام نمایند.

زمان اعلام نتایج سطح سه:

نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 99-98 سطح 3 ساعت 10 روز چهارشنبه، 13 شهریور 98 اعلام خواهد شد.

زمان اعلام نتایج سطح چهار:

به اطلاع کلیه داوطلبان سطح 4 می‌رساند نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 99-98 ساعت 10 روز شنبه، 16 شهریور 98 اعلام خواهد شد.

توجه: آغاز سال تحصیلی برای تمامی سطوح، 23 شهریور 1398 خواهد بود. در این روز، همایش ویژه طلاب جدید (برای داوطلبان برنامه حضوری و خوابگاهی) برگزار خواهد شد که اطلاعات تکمیلی آن در زمان اعلام نتایج در دفترچه راهنمای ثبت نام درج خواهد شد.

شایان ذکر است داوطلبان پذیرفته شده باید در زمان اعلام نتایج، با توجه به مندرجات دفترچه «راهنمای ثبت نام نهایی»، نسبت به ثبت نام نهایی خود از طریق سامانه سنجش و پذیرش اقدام کنند.