برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام حسن(ع)

امام حسن (ع)

مراسم سوگواری شهادت امام حسن(ع) دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت با حضور اساتید، طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم عزادارای شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام کریم اهل بیت علیهم‌السلام به همت اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این مراسم، روز یکشنبه 14 مهر پس از نماز جماعت ظهر و عصر در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و مداح اهل بیت علیهم‌السلام به مرثیه سرایی و ذکر توسل می پردازد.

شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام بنا به قولی آخر ماه صفر، بنا به قول برخی علما 28 صفر و بنا به قول مشهورتر از علمایی چون شهید اول،  کفعمی، والد شیخ بهائی، شیخ بهائی در (توضیح المقاصد)، علامه مجلسی در (بحارالانوار)، شیخ عبدالله بحرانی در (عوالم العلوم)، شیخ محمد حسن نجفی در (جواهر الکلام)، شیخ جعفر کاشف الغطاء در (کشف الغطاء) و شیخ عباس قمی در (انوار البهیّه) روز هفتم صفر واقع شده است.