اداره کل تبلیغ برگزار می کند:

دوره چهارم دانش افزایی مبلغان شمیم

مهارت ارتباط موثر، ویژگی نوجوانان امروزی، عفاف و حجاب، مهارت امر به معروف و نهی از منکر و روش کلاسداری در دوره چهارم دانش افزایی مبلغان شمیم ارائه می شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره چهارم دانش افزایی شمیم ویژه مبلغان متقاضی در طرح دختران فاطمی از سوی اداره کل تبلیغ برگزار می شود.

در این دوره مهارت ارتباط موثر، ویژگی نوجوانان امروزی، عفاف و حجاب، مهارت امر به معروف و نهی از منکر و روش کلاسداری به صورت کارگاهی برای متقاضیان ارائه می شود.

زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام الله علیها برای طلاب این موسسه، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات از مزایای این دوره است.

این دوره از ۲۱ تیرماه آغاز می شود، از این رو علاقه مکندان می توانند جهث ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir/Account/Login مراجعه کنند.