برگزاری مراسم جشن و سرور میلاد امام رضا(ع) در جامعه‌الزهرا(س)

photo_2019-07-14_23-50-07

مراسم جشن میلاد امام رضا علیه‌السلام در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم جشن میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام از سوی اداره هماهنگی آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و با همکاری اداره کل امور فرهنگی در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

در این مراسم که طلاب ترم تابستان و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند، اجرای آیین پرچم گردانی حرم‌های مطهر امام رضا علیه‌السلام و حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام حال و هوای خاصی به مراسم داد.

فضاسازی، مدیحه‌سرایی و پذیرایی از طلاب از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

همچنین صبح امروز برنامه مراسم جشن میلاد امام رضا علیه‌السلام ویژه اساتید و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، شرکت‌کنندگان میهمان سفره کریمانه حضرت بودند.

photo_2019-07-14_23-50-28

photo_2019-07-14_23-50-16