مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌کند:

نشست علمی آموزشی «آموزش فلسفه برای کودکان؛ چیستی و ضرورت»

نشست فلسفه کودک

نشست علمی آموزشی «آموزش فلسفه برای کودکان؛ چیستی و ضرورت» در راستای تشکیل کارگاه‌های تربیت مربی آموزش فلسفه برای کودکان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست علمی ـ آموزشی «آموزش فلسفه برای کودکان؛ چیستی و ضرورت» از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی لطیفی مدیر گروه آموزش فلسفه برای کودکان مجمع عالی حکمت اسلامی و جناب آقای دکتر علی ستاری عضو گروه آموزش فلسفه برای کودکان مجمع عالی حکمت اسلامی به عنوان سخنرانان نشست حضور دارند.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدصادق علیپور عضو گروه علمی آموزشی فلسفه اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به عنوان دبیر علمی نشست است.

این نشست در راستای تشکیل کارگاه‌های تربیت مربی آموزش فلسفه برای کودکان تشکیل می‌شود.

این نشست روز چهارشنبه 7 آذرماه ساعت 12 تا 14 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.