آغاز فروش اینترنتی کتاب «روایت رهبری»

روایت رهبری

از ویژگی‌های «روایت رهبری» می‌توان به استفاده از برخی خاطرات منتشرنشده سیاسی و مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به تناسب موضوعات مطرح شده در کتاب اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی در ایام سالگرد انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری در سال ۱۳۶۸، کتاب «روایت رهبری» را منتشر و روانه بازار کرد.

این کتاب در سه فصل و ۶۲۰ صفحه، روایت جامع و دست اولی است از «رسمیت و قانونیت یافتن رهبری حضرت امام خمینی رحمه‌الله با مصوبه مجلس خبرگان قانون اساسی»، «تعیین آیت‌الله منتظری به رهبری آینده توسط مجلس خبرگان رهبری و سپس عزل وی» و در نهایت، «تعیین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان به رهبری انقلاب اسلامی».

این کتاب را سیدیاسر جبرائیلی تألیف و انتشارات انقلاب اسلامی آن را چاپ کرده است.

علاقه مندان و پژوهشگران می‌توانند کتاب «روایت رهبری» را به صورت اینترنتی از آدرس زیر تهیه کنند: