برگزاری دهمین محفل انس با قرآن کریم در مقرّ قرآنی بربال نور

مقر قرآنی

دهمین محفل انس با قرآن کریم در مقرّ قرآنی بربال نور در مدرسه علمیه نیمه وقت صبح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، محفل انس با قرآن کریم با حضور جمعی از طلاب، اساتید و کارکنان در مدرسه علمیه نیمه وقت صبح برگزار شد.

سرکار خانم عاشوری در ابتدای این مراسم با اشاره به آیات، روایات و احادیث متعدد به نقش ویژه انس با قرآن در زندگی دنیوی و اخروی خاطرنشان‌کرد: همانگونه که در حدیثی از حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) روایت شده است، تنها رمز دستیابی به مرگ شهادت گونه، زندگی سعادتمندانه، نجات از سختی‌های روز قیامت و هدایت در زمان گمراهی، در تعلیم و تعلم و انس و عمل به قرآن است.

وی با اشاره به آیه ششم سوره حجرات درباره تحقیق از خبری که شخص فاسق می‌دهد، گفت: در این آیه می‌فرماید «اى كسانى كه ايمان آورده ايد! اگر فاسقى نزد شما خبرى مهم آورد، خـبـرش را تـحـقـيق و پيرامون آن بحث و فحص كنيد، تا به حقيقت آن واقف شويد، تا مـبـادا بدون جهت و به نادانى بر سر قومى بتازيد، و بعدا از رفتارى كه با آنان كرده‌ايد پشيمان شويد.»

استاد حوزه علمیه ادامه داد: خـداى سـبـحـان در ايـن آيـه اصـل عـمل به خير را كه اصلى است عقلايى امضاء كرده، چون اسـاس زنـدگـى اجـتـمـاعـى بـشـر بـر هـمـيـن اساس اسـت كـه وقـتـى خـبرى را مى شنوند به آن عـمـل كـنند، با این حال قرآن دستور داده در خصوص خبر اشخاص فاسق، تحقيق كنيد، و اين در حـقـيـقـت نـهـى از عـمل به خبر فاسق است و حقيقت اين نهى اين است كه مى خواهد از بى اعـتـبـارى و عدم حجيت خبر فاسق پرده بردارد و اين هم خودش نوعى امضاء است، چون عقلا هـم رفـتارشان همين است كه خبر اشخاص بى بند و بار را حجت نمى‌دانند و به خبر كسى عمل مى‌كنند كه به وى اطمینان داشته باشند.

این مراسم با قرائت همگانی سوره حمد و تقدیم آن به ساحت مقدس امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) حلاوتی دوچندان یافت.