مشاوره تحصیلی طلاب جامعه‌الزهرا(س) در رشته‌های فلسفه، کلام و مهدویت

مشاوره تحصیلی

به همت مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی، مشاوره تحصیلی طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در رشته‌های فلسفه، کلام و مهدویت فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، امکان ارائه مشاوره تحصیلی طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در زمینه رشته‌های فلسفه، کلام و مهدویت فراهم شده است.

طلاب سطح۳ جهت تقویت بنیه علمی و رفع مشکلات تحصیلی و طلاب سطح۲ جهت تعیین گرایش یا رشته تحصیلی خود می‌توانند به اساتید مشاوره رشته های فلسفه، کلام و مهدویت مراجعه کنند.

سرکار خانم مقصودی به عنوان استاد مشاور رشته فلسفه اسلامی روزهای شنبه ساعت 9 تا 10، سرکار خانم کریمی استاد رشته کلام اسلامی روزهای شنبه ساعت 11 تا12  و سرکار خانم محمدرضایی استاد مشاور رشته مهدویت روزهای یکشنبه ساعت 8 تا 9 جهت ارائه مشاوره حضور دارند.

علاقه‌مندان جهت تنظیم وقت برای مراجعه به اساتید مشاوره تحصیلی با شماره ۳۲۱۱۲۰۸۰ (خانم نوروزی) تماس بگیرید.