همایش «الگوی مفهومی عفاف جنسی» برگزار می‌شود

الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی

همایش « الگوی مفهومی عفاف جنسی» با حضور اندیشمندان و پژوهشگران ملی از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نمایندگی قم و با مشارکت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش «الگوی مفهومی عفاف جنسی» اولین همایش از سلسله همایش‌های ملی الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی است که با حضور اندیشمندان و پژوهشگران ملی، تابستان سال ۱۳۹۸ در قم برگزار می‌شود.

استخراج الگوی مفهومی عفاف و زمینه‌سازی برای کشف الگوی زندگی عفیفانه که از مهم‌ترین اهداف این همایش است، از سوی از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نمایندگی قم و با مشارکت جمعی از نهادهای حوزوی و دانشگاهی، به ویژه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

محورهای این همایش عبارتند از:

- فلسفه علت جنسی: تبیین عفاف در مکاتب مختلف فلسفی، تطبیق مفهوم عفاف در مکاتب مختلف فلسفی؛

- تعریف عفاف جنسی: مفهومی(عمومی و تخصصی)، عملیاتی(بیان ابعاد، مولفه‌ها و شاخصه‌ها)؛

- انواع عفاف جنسی: فردی- اجتماعی؛

- رابطه عفاف با مفاهیم مرتبط؛

- مفهوم عفاف از منظر ادیان، علوم و مکاتب؛

- الگوی مفهومی عفاف

زمان ارسال چکیده مقالات کوتاه و بلند 20 اسفند ماه سال جاری و زمان ارسال اصل مقالات، 31 خرداد ماه سال 98 خواهد بود.

افرادی که مایل به ارائه آثار در همایش «الگوی مفهومی عفاف جنسی» هستند، آثار خود را به دبیرخانه همایش به آدرس قم، ابتدای خیابان شهدا(صفائیه)، پلاک 604، نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ارسال کنند.