معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) عنوان کرد:

استقبال بیش از 470 بانوی طلبه از دوره تربیت مبلّغ دانش‌آموزی

طرح مدارس امین

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از ثبت نام بیش از 470 بانوی طلبه در طرح تربیت مبلغ مدارس امین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت الاسلام والمسلمین حسین تهرانی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر بیان داشت: 476 نفر از بانوان طلبه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و حوزه علمیه خواهران در طرح تربیت مبلّغ مدارس امین ثبت نام کردند.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) عنوان کرد: برنامه مصاحبه اولیه از متقاضیان از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و پذیرفته‌شدگان در دوره آموزشی تربیت مبلّغ مدارس که در تیر و مرداد 97 برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

حجت الاسلام و المسلمین تهرانی تصریح کرد: مبلغانی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند و از توانمندی لازم برخوردار شوند، از اول مهر امسال جهت فعالیت‌های تبلیغی به مدارس اعزام خواهند شد.