با حضور طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(س) به همراه فرزندان دختر؛

جشن بزرگ نیمه شعبان برگزار می‌شود

جشن نیمه شعبان

جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(س) به همراه فرزندان دختر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، در آستانه میلاد باسعادت حضرت ولیّ عصر(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه)، جشن بزرگ نیمه شعبان از سوی اداره کل امور فرهنگی و با همکاری و مشارکت اداره کل امور طلاب و خانواده برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این مراسم، تعظیم شعائر و بزرگداشت جشن بزرگ نیمه شعبان وایجاد فضایی شاد و معنوی برای طلاب و کارمندان است.

سخنرانی ، مدیحه سرایی و مسابقه ورزشی از جمله برنامه های این مراسم است.

در این برنامه، سرکار خانم میرامام، استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به تبیین موضوع مهدویت می‌پردازد، همچنین خانم ها درویشی، افضلی، احسانی و صدر از جمله مدیحه سرایان این مراسم خواهند بود.

این مراسم روز دوشنبه، 10 اردیبهشت ماه ساعت 15:30 تا 18 با حضور اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در صحن خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.