با حضور 84 دانش‌آموز پایه سوم؛

جشن تشرف بندگی در دبستان دوره اول هدی برگزار شد

جشن تکلیف 8

جشن تکلیف 84 دانش‌آموز پایه سوم دبستان دوره اول هدی با عنوان جشن عبادت و عید تشرف بندگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جشن عبادت و تشرف بندگی ویژه دانش‎آموزان پایه سوم دبستان دوره اول هدی روز سه شنبه 6 آذرماه با شرکت 84  دختر هدایی همراه با حضور مادرانشان در حسینیه امام خمینی رحمت‌الله‌علیه برگزار شد.

جناب آقای علیرضا کبیری مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی و حجت الاسلام والمسلمین برزگر مسئول برنامه‌ریزی کلاسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این مراسم حضور داشتند.

سرکار خانم یزدانی فر مدیر دبستان دوره‎ی اول هدی ضمن خوشامدگویی به مادران و مهمانان برنامه، جشن تکیلف و عبادت را به دانش آموزان پایه سوم تبریک گفت.

اجرای سرود، مقاله و نمایش توسط دانش آموزان این دوره از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرقادری امام جماعت مدرسه، برنامه‎ای مرتبط با جشن تشرف شرعی دانش‎آموزان اجرا کرد، همچنین مولودی‌خوانی با حضور مداح اهل بیت علیهم‌السلام سرکار خانم غلامرضایی فضای شادی به مراسم بخشید.

پس از اقامه‎ی نماز جماعت، دانش‎آموزان با صرف نهار پذیرایی شدند.