صبح امروز در قم؛

آزمون تکمیل ظرفیت جامعه الزهرا برگزار شد

آزمون تکمیل ظرفیت سطوخ تیرماه 1403 (7)

آزمون تکمیل ظرفیت جامعة الزهراء علیهاالسلام در سطوح دو، سه و چهار صبح امروز با رقابت 833 داوطلب در این موسسه علمی آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم اشرف سادات ارمکان، مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر بیان داشت: آزمون تکمیل ظرفیت جامعة الزهراء علیهاالسلام در سطح دو و ۱۰ رشته سطح سه و پنج رشته سطح چهار برای دوره های حضوری و مجازی صبح امروز به صورت متمرکز در شهر قم برگزار شد.

وی افزود: در این آزمون در مجموع 833 نفر شرکت داشتند که 485 داوطلب ورود به مقطع سطح دو، 289 نفر داوطلب سطح سه و 59 نفر متقاضی ورود به مقطع سطح 4 بودند.

خانم ارمکان ادامه داد: نتایج این آزمون هفته سوم مردادماه اعلام می شود و پذیرفته شدگان برای مصاحبه حضوری دعوت می شوند.

گفتنی است، آزمون تکمیل ظرفیت به دلیل به هم‌زمانی آزمون استخدامی آموزش و پرورش با آزمون ورودی جامعه الزهرا در اسفند ۱۴۰۲ و به درخواست تعداد قابل توجهی از داوطلبان برای برگزاری آزمون مجدد برگزار شد.