با شرکت بیش از 300 بانوی طلبه حوزه‌های علمیه؛

آزمون دوره تربیت مترجم عربی، انگلیسی و ترکی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

تربیت مترجم

آزمون دوره تربیت مترجم عربی، انگلیسی و ترکی با شرکت بیش از 300 داوطلب در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آزمون نخستین دوره تربیت مترجم عربی، انگلیسی و ترکی روز پنجشنبه 24 آبان ماه با شرکت بیش از 300 بانوی طلبه حوزه‌های علمیه در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار شد.

طرح تربیت مترجم برای نخستین بار از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اجرا شده و دوره‌های تربیت مترجم انگلیسی، عربی و ترکی در این دوره در نظر گرفته شده است.

داوطلبان در صورت موفقیت در آزمون کتبی، برای مصاحبه علمی دعوت می‌شوند و پذیرش نهایی در این دوره منوط به قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی است.

قبول‌شدگان پس از پایان دوره، ضمن دریافت گواهینامه از تسهیلات لازم جهت ترجمه بهره‌مند شده و در واگذاری ترجمه متون در اولویت خواهند بود.