اطلاعیه شماره ٢١ ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س)؛

برگزاری کلاس‌ها به شیوه تمام حضوری

اطلاعیه شماره 14 ستاد آموزش از راه دور

ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اطلاعیه ای از حضوری شدن کلاس‌ها در مقاطع تکمیلی، گرایشی، کوثر و ورودی نیمسال دوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در بیست‌و یکمین اطلاعیه خود در نیمسال دوم اعلام کرد:

«با توجه به بهبود شرایط بیماری در کشور و بازگشایی مراکز آموزشی، تمامی کلاس‌های حضوری در مقاطع تکمیلی، گرایشی، کوثر و ورودی نیمسال دوم از روز دوشنبه 22 فروردین به شیوه تمام حضوری برگزار می‌شود.

بدیهی است آموزش مسئولیتی نسبت به برگزاری کلاس‌های حضوری به شیوه همزمان آنلاین ندارد.

قابل ذکر است کلاس‌های مقطع سطح چهار صرفا در ماه مبارک رمضان به شیوه تمام آنلاین برگزار می‌شود.

طلاب غیرایرانی خارج از کشور به دلیل محدودیت حضور در خوابگاه در خصوص کلاس‌ها با آموزش مربوطه تماس بگیرند.

ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها».