مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دیدار با رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی:

«بیانیه گام دوم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با نگاه آینده‌نگر» تدوین می‌شود

دیدار با رهبر انقلاب خانم برقعی

رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی: درباره جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها من تشکر می‌کنم از بیانات خانم (خانم برقعی)؛ خیلی از مطالبی که در ذهن ما می‌گذرد و فکر می‌کنیم که باید گفته شود، ایشان در همین بیان مجمل ذکر کردند.

 

به گزارش روابط عمومی، به مناسب چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، جمعی از اعضای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز 30 آبان 1403 با رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی دیدار کردند.

سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ابتدای این دیدار، ضمن قدردانی از عنایت‌ها و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی از مجموعه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که یادگار حضرت امام خمینی(ره) است، اظهار داشت: ان‌شاءالله به دعای حضرتعالی، مسیر ترسیم شده برای راهبری «بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع» را با عزم و همتی راسخ تا حصول دستاوردهای مورد نظر پیگیری خواهیم کرد تا الگویی برای ارتقای جایگاه و هویت بانوان تراز انقلاب اسلامی در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، کنشگری، مدیریتی و حکمرانی در جامعه اسلامی باشد.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: این شجره طیبه، حاصل اخلاص و تلاش پربرکت حضرت امام(ره)، علما و شهدای عظیم الشأن بوده است و ما بر خود لازم می‌دانیم از اعضای محترم هیئت امناء، شورای سیاستگذاری، مدیران سابق جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به ویژه حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی و سایر بزرگوارانی که در رشد و ارتقای این مؤسسه فخیم نقش داشته‌اند، صمیمانه قدردانی کنیم.

برقعی در ادامه، با بیان اینکه دغدغه ما این است که سربازان خوبی برای تحقق منویات شما پیرامون حوزه‌های علمیه باشیم، گفت: ما در این راستا بر مواردی چون بازتعریف رسالت، اهداف و راهبردهای تبلیغی، فرهنگی، آموزشی، تربیتی و مهارتی با توجه به «نقش‌های بانوان و اقتضائات ایشان» در ادبیات حاکم بر سیاست گذاری، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری حوزه‌ها؛ توجه ویژه به اقتضائات و اختصاصات تحصیل بانوان در حوزه‌های علمیه و لزوم متناسب‌سازی «برنامه درسی و کالبد اجرایی آن» و رفع خلأهای نظام و برنامه درسی فعلی برای «مدیریت جامع استعدادها» و گسترش اثرگذاری آن، در سطح نظریه‌پردازی و اقدامات میدانی اهتمام ویژه داریم.

وی اضافه کرد: تعیین ابعاد نظری و کاربردی «آموزش پژوهش‌محور» مبتنی بر توانمندسازی «مهارتی و کنش‌گری»، و همچنین «تبلیغ پژوهش‌محور» مبتنی بر «اندیشه و دانش تخصصی»؛ ضرورت «امیدآفرینی و آینده‌اندیشی» در عرصه‌های تبلیغی برای اقشار مختلف جامعه؛ مسئولیت‌پذیری در تراز انقلاب اسلامی و تلاش برای تقویت کارآمدی و اثربخشی بیشتر طلاب و حوزه در «امتداد فرهنگی و اجتماعی حوزویان»؛ عملیاتی‌سازی «سبک زندگی اسلامی» با عنایت به مؤلفه‌های نظری آن نسبت به طیف‌های مختلف اجتماع و تقویت «پایگاه‌های مردم نهاد» توسط طلاب با عنایت به شاخصه‌های حوزه و طلاب انقلابی و مردمی از دیگر موارد قابل توجه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هستند.

برقعی در ادامه تأکید کرد: جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سهم خود تلاش کرده است متناظر با منویات و توصیه‌های خاص حضرتعالی در مورد «بایسته‌های تحول در حوزه» گام بردارد. در این راستا تاکنون «نقشه راه» و «برنامه پنج ساله» برای تحول در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ترسیم شده است.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ادامه داد: در ادامه مسیر، دغدغه‌مند تدوین «بیانیه گام دوم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با نگاه آینده‌نگر» و اجرای آن هستیم.

وی با بیان اینکه اجرایی کردن نقشه‌راه، چشم‌انداز آینده و بیانیه گام دوم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مستلزم تحقق نکاتی است، به مواردی چون لزوم استقلال جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، بودجه، اجرا و نظارت، رفع فضاهای فرسایشی جهت انجام برخی امور، بهره‌مندی از «روش‌های نوین» در فهم، تبیین، تعامل مؤثر، تدریس، تبلیغ، تحقیق و تولید محتوا در پیشبرد اهداف حوزه‌های علمیه و نیز ارتقای مدبرانه وضعیت بانوان طلبه بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد.

برقعی در پایان تأکید کرد: تحقق این اهداف عالی در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی، نیازمند روشنگری، همفکری و هم‌افزایی است و برای اثربخش بودن فعالیت‌ها تا حصول نتیجه و دستاوردهای مطلوب نیازمند دعای حضرتعالی هستیم.

‌تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵