به گزارش روابط عمومی، اعضای شورای سیاستگذاری و کمیته علمی همایش بین المللی «چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی» با سرکار خانم برقعی دیدار و گفتگو کردند.
خانم برقعی در این دیدار با اشاره به حسن انتخاب موضوع همایش گفت: منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی که امروز در کشور و بلکه در سطح جهان با آن مواجهیم، بحران هویت به ویژه در میان بانوان است و مهمترین را در حل آن هم ارائه الگو است که در این همایش بهترین الگوی یک انسان کامل یعنی حضرت زهرا علیهاالسلام انتخاب و معرفی شده است.
وی ادامه داد: آنچه از این همایش انتظار می رود دستاوردهایی است که بتواند در حل مسائل به ویژه بحران های هویتی بانوان کمک کند. از این رو ضمن پرداختن دقیق به جنبه های نظری، باید به جنبه های کارکردی و راهکارهای ارائه شده نیز توجه جدی شود و بین تولیدات پژوهشی با راهکارهای اجرایی و بدنه مبلغان یک هماهنگی و هم طرازی صورت گیرد.
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام یکی از راهکارهای ایجاد این هماهنگی را پژوهش محور کردن تبلیغ یا ورود جدی پژوهشگران به عرصه تبلیغ عنوان کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر با اعضای جامعه الزهرا علیهاالسلام بر تبلیغ در عرصه بین الملل و حضور رسانه ای بانوان اندیشمند تاکید داشتند که این نیازمند حضور عالمانه، مبتنی بر پژوهش و در عین حال کارکردی و با ارائه راهکارهای اجرایی است.
در این دیدار همچنین خانم دکتر احمدی میانجی دبیر علمی همایش با اشاره به این که این همایش از سوی موسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی المصطفی با هدف جهانی سازی گفتمان فاطمی برگزار می شود گفت: این همایش در چهار محور چالش های هویت فردی، هویت اجتماعی، هویت خانوادگی و هویت معنوی برنامه ریزی شده که امسال همایش در دو محور چالش های هویت فردی، هویت اجتماعی برگزار خواهد شد.
وی از ارسال 494 اثر از 23 ملیت جهان به این همایش خبر داد و گفت: حضور طلاب و اساتید و پژوهشگران جامعه الزهرا در این همایش بسیار چشمگیر بوده و بر اساس اطلاعاتی که پژوهشگران در سامانه ثبت کرده اند 35 اثر مربوط به طلاب جامعه الزهرا است که امیدواریم در ادامه نیز شاهد همکاری بیشتر این موسسه علمی با این همایش باشیم.
نظرات