اجلاسیه نماز نیروهای مسلح

به گزارش روابط عمومی، فراخوان جمع آوری آثار فرهنگی، ادبی و هنری اولين اجلاسيه سراسري نماز نیروهای مسلح با عنوان «نماز» منتشر شد.

علاقه مندان می توانند آثار خود را در قالب مقاله نویسی، فیلم کوتاه، شعر، سرود و عکس به دبیرخانه ارسال کنند.

محورهای فراخوان شامل موضوعاتی چون تحقق تدابیر و منویات فرمانده معظم کل قوا مدظله العالی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، راهکارهای عملی توسعه و ترویج و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در نیروهای مسلح، ارتقاء نگرش و انگیزه کارکنان و خانواده ها نسبت به اقامه نماز اول وقت و حضور در مساجد و نمازهای جماعت و تاثیر نماز در افزایش سلامت معنوی و روحی کارکنان نیروهای مسلح هستند.

مهلت ارسال آثار تا 15 آبان 1403 اعلام شده و علاقه مندان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام رسان ایتا به شماره 09930571375 ارسال کنند.

راه های ارتباطی با دبیرخانه اجلاسیه از طریق شماره تماس 05121821570 امکان پذیر است.